Eyüp Sultan Mahallesinde yollar yapılıyor

OSMANİYE Belediyesi tarafından devam ettirilen asfalt ve parke yol çalışmaları kapsamında Eyüp Sultan Mahallesinde yollar asfalt ve parke taş ile kaplanıyor. Eyüp Sultan Mahallesi’nde asfalt serim işlemlerini izleyen vatandaşlar yapılan işin geçici olmadığını kalıcı bir hizmet olduğunu gördüklerini ifade ederken mahallelerine yapılan ve yapılmaya devam eden tüm hizmetler için Başkan Kadir Kara’ya teşekkür ettiler.
MUHTAR KAYGISIZ: YAPANLARIN YÜREĞİNE, ELLERİNE SAĞLIK
Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Eyüp Sultan Mahalle Muhtarı Nuh Kaygısız, “Yollarını yapanların yüreğine, ellerine sağlık” dedi. Kaygısız, “Mahallemde yapılan çalışmalar neticesinde 5514 sokağımız 5532 sokak ve 5557 sokakta komple yapılmakta olan asfalt gerçekten çok güzel oldu. Yapanların yüreğine sağlık ellerine sağlık. Ayrıca mahallemde şuanda temeli atılmış olan taziye evimiz ve muhtarlık binası da devam ediyor. Ayrıca belediyemizin diğer ekipleri de mahallemde parke çalışmaları ve diğer hizmetleri devam ettiriyor. Bu konularda emeği geçen başta belediye başkanıma, meclis üyelerine, asfalt, parke, taziye evi ve muhtarlık binası yapımında emeği geçen tüm arkadaşlara canı gönülden teşekkür ediyor, hizmetlerin bu şekilde inşallah devamını bekliyoruz” şeklinde konuştu.